Estetisk tandvård

– estetisk tandvård är ett säkert och effektivt sätt att få ett vackert och hälsosamt leende

Vi utför allt inom estetisk tandvård

Estetisk tandvård hjälper dig att korrigera missfärgade tänder och fyllningar

– stora mellanrum mellan tänderna, sneda tänder, trångställda tänder, skadade tänder samt att ersätta saknade tänder. När vi i Halmstad utför estetisk tandvård kombinerar vi alltid välavvägd form och färg med optimal funktion. Resultatet blir vackra, hållbara tänder som du trivs med och vill visa upp.  Och ett hållbar leende.

Tandblekning?

Du kan utföra tandblekning i Halmstad med hjälp av oss. Vi har två st olika upplägg. Det ena genomför du på vår klinik och det tar 2,5 timme till en kostnad av 6500kr. Eller så kan du bleka tänderna hemma med hjälp av vår hemmablekning. Detta tar ca 8-10 dagar och kostar 3500kr.

Tandställning?

Vi hjälper dig med tandställning i centrala Halmstad. Vi använder oss av invisalign. Invisalign är ett tandställningssystem som är uppbyggt av  genomskinliga skenor som vi med  jämna mellanrum byter ut under behandlingens gång. Plastskenorna är individuellt anpassade för dig och flyttar tänderna stegvis till önskad position. Invisalign är dessutom en väldigt flexibel, då skenorna kan tas ut under kortare stunder, exempelvis vid måltider eller möten. Vi har kostnadsfri konsultation och en hel behandling kostar 40.000kr. Kontakta oss för mer information.

Se resultat i förhand

Inför en estetisk behandling går vi tillsammans igenom och diskuterar dina önskemål, ditt bett och din ansiktsform. Utifrån det tar vi fram en personlig modell med det tänkta slutresultatet. Så du i förhand kan se hur slutresultatet kan bli. Allt för att du i förhand ska få så mycket information som möjligt.  Vilken eller vilka metoder vi använder oss av avgörs i dina specifika förutsättningar och behov. Det kan bland annat vara skalfasader, kronor, implantat, tandbro, applicering av komposit på tänder, tandblekning och tandreglering med avtagbar tandställning eller fast tandställning.

 

Ring oss så hjälper vi dig med estetiskt tandvård i Halmstad.

Har du frågor eller vill boka en tid?

– kontakta oss gärna, vi finns här för dig