Tandblekning i Halmstad

– EFFEKTIVT SÄTT ATT FÅ ETT VACKERT OCH HÄLSOSAMT LEENDE

Vi utför tandblekning

Tandblekning hjälper dig att korrigera missfärgade tänder

Tandblekning är en ganska vanlig behandling. Med tanke på att blekningsmedel påverkar resultatet och tändernas hälsa är det viktigt att välja tandläkare som vårdar tänderna väl. Du kan utföra tandblekning med hjälp av oss.
Resultatet blir vackra, hållbara tänder som du trivs med och ett leende du vill visa upp.

Vad kostar tandblekning i centrala Halmstad?

Du kan välja på två olika upplägg för tandblekning halmstad. Det ena alternativet genomförs på praktiken , det tar 2,5 timme till en kostnad av 7150kr. Det andra alternativet är hemmablekning med hjälp av blekskenor som är individuellt anpassade till dig och som tillverkas av oss på kliniken. Hemmablekningen görs ca 3 timmar/dag i ca 8-10 dagar och kostar 3750kr.

Tandblekning är en vanlig behandling som kan hjälpa dig att korrigera missfärgade tänder. Genom att använda blekningsmedel kan du uppnå vackra och hållbara resultat som får dig att trivas med dina tänder och visa upp ett leende du är stolt över. När det gäller tandblekning är det dock viktigt att göra rätt val och välja en tandläkare som tar väl hand om din tandhälsa.

För att få bästa möjliga resultat och säkerställa att dina tänder och tandkött är i gott skick är det alltid rekommenderat att rådgöra med en erfaren tandläkare innan du påbörjar tandblekningsprocessen. En konsultation kan hjälpa till att bedöma dina tänder, identifiera eventuella problem och rekommendera den mest lämpliga blekningsmetoden för just dig.

Ta hand om dina tänder

När du utför tandblekning, oavsett vilken metod du väljer, är det viktigt att följa de instruktioner och rekommendationer som vi ger dig. Det kan inkludera att undvika färgade livsmedel och drycker, såsom kaffe, te, rött vin och tobak, under en viss tid efter blekningen för att bibehålla det vita resultatet längre. Att upprätthålla en god munhygien genom regelbunden borstning och användning av tandtråd är också viktigt för att hålla tänderna friska och rena.

Kom ihåg att varje persons tänder är unika, och resultaten av tandblekning kan variera. En erfaren tandläkare kan ge dig realistiska förväntningar och hjälpa dig att välja den bästa metoden för att uppnå önskat resultat.

Vi är här för att hjälpa dig med tandblekning och se till att du får ett vackert leende att vara stolt över. Kontakta oss för att boka en konsultation och ta det första steget mot att uppnå vitare tänder och ökad självförtroende.

Har du frågor eller vill boka en tid?

– kontakta oss gärna, vi finns här för dig