Tandkirurgi Halmstad

- Tandkirurgi, käkkirurgi, är en specialiserad gren inom tandvården

Vi på tandläkare Walander i Halmstad erbjuder vi all slags tandkirurgi, till exempel när visdomständer och rotrester ska tas bort och ersättas med implantat eller kronor och broar.

De flesta operationer utförs under lokalbedövning

– och det finns en rad olika ingrepp som käkkirurgen kan göra.  Oral kirurgi är det korrekta uttrycket för alla typer av kirurgiska ingrepp i munhålan. Vi på tandläkare Walander i Halmstad erbjuder vi all slags tandkirurgi, till exempel när visdomständer och rotrester ska tas bort och ersättas med implantat eller kronor och broar.  Tandkirurgi kan vara när en visdomstand inte riktigt vill släppa taget eller när en del av roten blivit kvar. Vi utför också det som kallas rotspetsoperation – en sådan behövs om det bildats var kring en rotspets efter en rotfyllning. Nedbrytning av tandbenet och tandlossning är andra problem som kan kräva kirurgi. Vi tar hand om det. Och om dig.

Eftersom munhålan är ett mycket känsligt område ställs det höga krav på förberedelser, metoder och teknisk utrusning. Liksom på erfarenhet och kompetens. Vi erbjuder också olika bedövningsformer och avslappnande medicin om det behövs.  Allt för att du ska få en så skonsam behandling som möjligt. Vi har samarbete med käkkirurger och hjälper dig.

Ring oss så hjälper vi dig med tandkirurgi i Halmstad.

Såhär säger våra patienter

Lovisa Nykvist
Det här var nog det bästa tandläkarbesöket jag har varit...
Sofie Göransson
Definitivt värt att tänka över ett byte till Walander där...

Såhär säger våra patienter

Lovisa Nykvist
Det här var nog det bästa tandläkarbesöket jag har varit...
Sofie Göransson
Definitivt värt att tänka över ett byte till Walander där...