Tandläkare undersökning

– hos på Tandläkare Walander får du alltid tandvård med senaste teknologin

Vi vill erbjuda våra kunder det allra bästa och samtidigt effektivisera våra arbetsuppgifter så gott det går

Materialen vi nyttjar håller också absolut högsta möjliga standard, och det finns gott om alternativ för olika typer av allergier samt övriga önskemål eller behov. Tandläkarundersökningen är grunden för all tandvård. Den behövs för att både du få reda på din tandhälsa, eller tandstatus och att din tandläkare kan ge rådgivning kring olika behandlingar som hjälper dig att hålla dina tänder friska.

Ibland kan tandläkarundersökningar kan vara en källa till värk, rädsla och oro. Genom att regelbundet gå till tandläkaren kan du undvika oförutsedda kostnader och besvär och alltid ha välskötta tänder. Vi på Walander tandläkare i Halmstad tar hand om dig och hjälper dig att få en friskare munvård och gör din tandläkare undersökning så bekvämt som möjligt.

Allmänna rekommendationer

Vi rekommenderar alltid regelbundna tandläkarbesök för att hålla koll på din tandstatus. Beroende på just dina behov kan intervallet variera mellan sex och arton månader. Prata med oss så får du reda på hur du bäst kan hålla dina tänder så friska som möjligt.

Ring oss gärna så hjälper vi dig med din tandläkare undersökning i Halmstad.

Har du frågor eller vill boka en tid?

– kontakta oss gärna, vi finns här för dig