Basundersökning i Halmstad

- Hos Tandläkare Walander kan du få din undersökning gjord av både tandläkare och tandhygienist

Efter en undersökning kan tandhygienisten/tandläkaren ge dig rådgivning kring vilka olika behandlingar som passar för dig och hjälpa dig hålla dina tänder hela, användbara och friska.

Vi rekommenderar att du regelbundet får undersökt dina tänder hos tandhygienist eller tandläkare.

Undersökningsintervallet varierar utifrån dina behov, oftast rekommenderas en undersökning var 6e, 12e eller 18e månad. Undersökningen är grunden för all tandvård. Den behövs för att du ska kunna hålla koll på din munhälsa och tandstatus. Vid en undersökning går man noggrant igenom dina tänder, slemhinnor och käkar. Detta för att upptäcka eventuella sjukdomar eller problem. På så sätt kan du minska risken för oförutsedda kostnader, besvär/värk och alltid ha välskötta tänder. Efter en undersökning kan tandhygienisten/tandläkaren ge dig rådgivning kring vilka olika behandlingar som passar för dig och hjälpa dig hålla dina tänder hela, användbara och friska.

Materialen vi använder oss av håller absolut högsta möjliga standard och det finns gott om olika alternativ vid eventuella allergier samt övriga önskemål och behov.

Vi på tandläkare Walander i Halmstad tar väl hand om dig och hjälper dig att upprätthålla en friskare mun och gör din undersökning så bekväm som möjligt.

Såhär säger våra patienter

Irene Örtberg
Trevliga man träffar alltid samma tandhygienist inga problem om man...
Lovisa Nykvist
Det här var nog det bästa tandläkarbesöket jag har varit...

Allmänna rekommendationer

Vi rekommenderar alltid regelbundna besök för att hålla koll på din tandstatus. Beroende på just dina behov kan intervallet variera mellan sex och arton månader. Prata med oss så får du reda på hur du bäst kan hålla dina tänder så friska som möjligt.

Ring oss gärna så hjälper vi dig med din tandläkare undersökning i Halmstad.

Såhär säger våra patienter

Irene Örtberg
Trevliga man träffar alltid samma tandhygienist inga problem om man...
Lovisa Nykvist
Det här var nog det bästa tandläkarbesöket jag har varit...