Om Teamet

- gedigen utbildning i kombination med lång erfarenhet

Henrik Walander
Tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen år 2009, vid Göteborgs Universitet, och har arbetat som tandläkare sedan dess. Jag tog över stafettpinnen från Barbro Berg i mars 2012. Jag har vidareutbildat mig inom implantat och kirurgi.

Anna-Thea Glemhorn
Tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen 2009, vid Malmös högskola och har arbetat som tandläkare sedan dess. Jag började arbeta hos Henrik hösten 2014 och innan dess så arbetade jag på Vallås folktandvård. Jag är även certifierad inom invisalign sedan hösten 2020.

Dominika Begolli
Tandläkare

Examinerad tandläkare sedan 2020. Tog examen vid karolinska institutet, Stockholm. Jobbar hos Henrik sedan början på 2023. Tidigare jobbat på folktandvården. Gillar att jobba med estetik och mot tandvårdsrädsla.

Jeanette Nordvall
Tandhygienist

Mitt namn är Jeanette Nordvall och jag arbetar som tandhygienist. Jag tog min examen 1994 på högskolan i Halmstad. Jag har arbetat utomlands i Schweiz, privat, inom folktandvården och senast på specialisttandvårdens avdelning för parodontologi.

Diana Narkevicéne
Tandhygienist

Tog min examen 2018 på högskolan i Kristianstad och började därefter att arbeta hos Henrik Walander. Tandhygienistyrket är det perfekta valet för mig. Jag uppskattar både den sociala biten med att träffa människor och att arbeta med att främja munhälsa för människor i alla åldrar.

Kerstin Karlborg
Tandsköterska

Jag tog min tandsköterskeexamen i Vänersborg och har arbetat som tandsköterska på Barbro Berg & Co sedan 1988. Sedan ett par år tillbaka så ansvarar jag även för tandblekningsbehandlingarna här på praktiken. Estetisk tandvård är ett stimulerande yrke och det är alltid lika roligt att se våra konkreta resultat. Fritiden blir på gym och i trädgården.

Helen Walander
Tandsköterska

Jag är gift med Henrik och tillsammans driver vi kliniken. Jag har arbetat här sedan 2015. Tidigare jobbade jag som undersköterska. Valde att utbilda mig till tandsköterska och blev klar 2023. Jag har stort intresse utav mat och vin.

Såhär säger våra patienter

Lovisa Nykvist
Det här var nog det bästa tandläkarbesöket jag har varit...
Mercy Frankel
So happy i found this dental Clinic..Personalen väldigt trevligt lätt...