om teamet

– gedigen utbildning i kombination med lång erfarenhet

Tandläkare Henrik Walander
Jag tog min tandläkarexamen år 2009, vid Göteborgs Universitet, och har arbetat som tandläkare sedan dess. Jag tog över stafettpinnen från Barbro Berg i mars 2012. Jag har vidareutbildat mig inom implantat och kirurgi.

Tandläkare Anna-Thea Glemhorn
Jag tog min tandläkarexamen 2009, vid Malmös högskola och har arbetat som tandläkare sedan dess. Jag började arbeta hos Henrik hösten 2014 och innan dess så arbetade jag på Vallås folktandvård. Jag är även certifierad inom invisalign sedan hösten 2020.

Josefin Agerström, Tandläkare
Jag är legitimerad tandläkare och tog min examen i juni 2020, vid Malmö universitet. Började arbeta hos Henrik Walander i augusti samma år. Jag tycker att jag har världens bästa yrke och tycker att det är helt fantastiskt att få träffa så mycket olika människor varje dag.

Jeanette Nordvall, Tandhygienist
Mitt namn är Jeanette Nordvall och jag arbetar som tandhygienist. Jag tog min examen 1994 på högskolan i Halmstad. Jag har arbetat utomlands i Schweiz, privat, inom folktandvården och senast på specialisttandvårdens avdelning för parodontologi.

Diana Narkevicene, Tandhygienist
Utbildade mig 2018 på högskolan i Kristianstad, och började därefter att arbeta hos Henrik Walander. Tandhygienistyrket det perfekta valet för mig. Det sociala med människor och med att främja munhälsa för människor i alla åldrar

Kerstin Karlborg, Tandsköterska
Jag tog min tandsköterskeexamen i Vänersborg och har arbetat som tandsköterska på Barbro Berg & Co sedan 1988. Sedan ett par år tillbaka så ansvarar jag även för tandblekningsbehandlingarna här på kliniken. Estetisk tandvård är ett stimulerande yrke och det är alltid lika roligt att se våra konkreta resultat. Fritiden ägnar gärna åt två av mina stora passioner – den ena är mina tvillingflickor och den andra är trädgården.

Charlotte Reisa, Tandsköterska
Kallas för Lotta och jag har jobbat här sedan januari 2019.
Innan dess gick jag min utbildning till tandsköterska i Kungsbacka, och var färdigutbildad i december 2018.
På min fritid är jag gärna ute och cyklar mountainbike. Djur, natur och cyklar är mina stora passioner här i livet.

Helen Walander Undersköterska
Jag är utbildad undersköterska och har arbetat som det sedan 2001. Då kliniken har blivit större så stöttar jag upp med reception och diverse sysslor sedan Januari 2015. Jag är gift med Henrik och vi har tillsammans fyra barn.

Har du frågor eller vill boka en tid?

– kontakta oss gärna, vi finns här för dig