Tandblekning i Halmstad

- Tandblekning är ett säkert och effektivt sätt att få ett vackert och hälsosamt leende

Inför en tandblekning går vi tillsammans igenom och diskuterar dina önskemål, ditt bett och din ansiktsform. Utifrån det tar vi fram en personlig modell med det tänkta slutresultatet.

Vi utför tandblekning i Halmstad

Vi skapar vackra och friska leenden.

Med estetisk tandvård kan du få leendet du önskar. Vi hos Walander i Halmstad hjälper dig att korrigera missfärgade tänder och fyllningar. Justerar stora mellanrum mellan tänderna. Rättar till sneda tänder och/eller trångställda tänder och ersätter skadade eller saknade tänder. När vi utför estetisk tandvård kombinerar vi alltid välavvägd form och färg med optimal funktion. Hör av dig till oss för en konsultation och en individuellt anpassad terapiplan utifrån dina behov och önskemål.

Tandblekning?

Vi erbjuder tandblekning. Tandblekning kan hjälpa dig få vitare tänder eftersom gula tänder ofta beror på ytliga missfärgningar från matintag eller cigaretter. Hos oss kan du välja på två olika upplägg.

Det ena alternativet genomförs på praktiken med hjälp av blekmedel och en lampa. Det tar 2,5 timme och kostar 7 150kr. Våra duktiga sköterskor utför behandlingen på dig och du får ett direkt resultat.

Det andra alternativet är hemmablekning med hjälp av blekskenor. Blekskenorna är individuellt anpassade till dig och de tillverkas av oss på kliniken. För detta krävs det att man först tar avtryck av dina tänder. Hemmablekningen görs ca 3 timmar/dag i ca 8-10 dagar och kostar  3 750kr. Efter att önskat resultat uppnåtts kan man behålla skenorna. Skenorna kan återanvändas vid tillfälle då man upplever att tänderna har börjat gulna igen.

Innan tandblekning kan göras krävs det att du har gjort en basundersökning hos oss inom 2 år.

Såhär säger våra patienter

Mercy Frankel
So happy i found this dental Clinic..Personalen väldigt trevligt lätt...
Lovisa Nykvist
Det här var nog det bästa tandläkarbesöket jag har varit...

Se resultat i förhand

Inför en tandblekning går vi tillsammans igenom och diskuterar dina önskemål, ditt bett och din ansiktsform. Utifrån det tar vi fram en personlig modell med det tänkta slutresultatet. Så du i förhand kan se hur slutresultatet kan bli. Allt för att du i förhand ska få så mycket information som möjligt. Vilken eller vilka metoder vi använder oss av avgörs i dina specifika förutsättningar och behov.

Tandställning?

Vi hjälper dig gärna med tandställning. Vi använder oss av invisalign. Invisalign är ett tandställningssystem som är uppbyggt av genomskinliga skenor som vi med jämna mellanrum byter ut under behandlingens gång. Plastskenorna är individuellt anpassade för dig och flyttar tänderna stegvis till önskad position. Invisalign är dessutom en väldigt smidig och flexibel behandling då skenorna kan tas ut under kortare stunder, exempelvis vid måltider eller möten. Vi har kostnadsfri konsultation och en hel behandling kostar 41 500kr. Kontakta oss för mer information.

Såhär säger våra patienter

Mercy Frankel
So happy i found this dental Clinic..Personalen väldigt trevligt lätt...
Lovisa Nykvist
Det här var nog det bästa tandläkarbesöket jag har varit...