Invisalign Halmstad

– invisalign erbjuder vi på Walander i Halmstad

Vi utför tandreglering med hjälp av invisalign i  centrala Halmstad. 

Vad är invisalign?

Vi hjälper dig med tandställning i centrala Halmstad. Vi använder oss av invisalign. Invisalign är ett tandställningssystem som är uppbyggt av genomskinliga skenor som vi med  jämna mellanrum byter ut under behandlingens gång. Plastskenorna är individuellt anpassade för dig och flyttar tänderna stegvis till önskad position.

Invisalign är dessutom en väldigt flexibel, då skenorna kan tas ut under kortare stunder, exempelvis vid måltider eller möten. Vi har kostnadsfri konsultation. Kontakta oss för mer information.

Hur mycket kostar en Invisalign-behandling?

Kostnaden för en Invisalign-behandling bestäms utifrån dina specifika behov, inklusive behandlingstid och typ av korrigering som du vill ha. Kontakta oss på Walander för att få rätt bedömning och därefter kostnadsplan.

Hur lång tid tar behandlingen?

Att uppge exakt hur lång tid en behandling med Invisalign tar är svårt då det varierar mellan olika patienter. Behandlingslängden kan variera mellan 3 och 18 månader. Du kommer kunna se det förväntade slutresultatet innan behandling påbörjas med hjälp av data simulering. På såt sätt namn Diu förhand veta ungefär hur resultat kan bli.

Behandlingsbara fall:

Överbett

Underbett

Korsbett

Gluggar mellan tänder

Öppet bett 

Trångställa tänder

Allmänt rakare tänder

Mjölktänder

Har du frågor eller vill boka en tid?

– kontakta oss gärna, vi finns här för dig